Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

O sansa in plus

Medicina cuantica, bioenergoterapie

Bioharmonex - sanatate
prin biorezonanta

Vindecarea cu apa

Purificator apa

Aquarion - purifica,
ionizeaza si oxigeneaza apaFotografie de calitate; naturalete


Fotograf profesionist; natura, portret, Cluj

Avantajele unice ale preparatelor naturale CaliVita

O realitate acuta a secolului XXI in care traim o reprezinta provocarile dintre cele mai diverse venite din mediul inconjurator si care ne pun serios in pericol echilibrul, sanatatea si viata. Pornind de la efectele stresului care de multe ori reprezinta sursa a 99% dintre afectiunile prezente si viitoare, dar continuand cu sedentarismul combinat cu lipsa unei expuneri zilnice la soare, tinand cont si de alimentele si apa consumate uzual si care de multe ori nu corespund calitativ unui standard de viata satisfacator, luand in considerare totodata temperatura si umiditatea de acasa ori de la locul de munca, de multe ori mult peste sau mult sub valorile normale, toate acestea conduc la o singura concluzie: fara ca omul sa faca nimic pentru a-si imbunatati conditia fizica si psihica, factorii de mediu il vor afecta treptat ce in ce mai mult, astfel incat rezultatul final va fi mai mult decat problematic: labilitatea crescuta a individului pe tot mai multe dintre planurile existentei sale.

Intr-un astfel de context, cresterea performantelor psiho-fizice, a rezistentei, vitalitatii si adaptabilitatii la mediu, imunitatea fireasca la tot felul de boli, terapiile anti-imbatranire, inlaturarea efectelor secundare ale tratamentelor medicamentoase in paralel cu inlocuirea lor partiala sau totala cu remedii naturale sunt deziderate ale celor mai recente cercetari bio-medicale si de dezvoltare personala, acestea constituind in prezent optiunea cu adevarat viabila si promitatoare catre o viata internationala de calitate.

In conditiile in care produsele medicamentoase de sinteza nu sunt remedii naturale, ele nu reprezinta decat o interventie artificiala, unilaterala si de moment care nu are nici o legatura cu adevarata stare de sanatate si echilibru a organismului. Preparatele naturale in schimb stimuleaza mecanismele proprii de repunere in forma de care fiecare fiinta dispune - in mod firesc - inca de la nastere. Ele contin diverse principii active naturale, menite sa compenseze si sa amplifice treptat actiunile specifice organismului viu de eliminare prin mijloace proprii a suferintei si bolii.

Ajutorul pretios al remediilor naturiste poate duce la re-echilibrarea si refacerea generala, oferind omului sansa unica si reala de auto-vindecare blanda, stabila si armonioasa, in deplina rezonanta cu fiinta constienta de posibilitatile si unicitatea ei.

Intr-un astfel de context, CaliVita International produce si comercializeaza o gama completa de preparate naturale de o calitate incontestabila, majoritatea unice in lume, in compozitia carora intra substante minerale, oligo-elemente, antioxidanti, amino-acizi, vitamine, enzime, flora intestinala, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge. Toate aceste elemente, combinate si dozate optim, sunt transformate - prin prelucrare la rece si in vid - in capsule, tablete si sucuri concentrate. Consumate corespunzator, ele actioneaza benefic in organism pe mai multe directii simultan, administrarea consecventa a lor avand ca finalitate reglarea proceselor biochimice la toate nivelele. Este de asemenea oferit un aparat bio-energetic de uz personal - Bio Harmonex - conceput special pentru stimularea si echilibrarea sistemului energo-informational al organismului. Acesta reprezinta o solutie terapeutica din domeniul medicinei cuantice, fiind proiectat sa actioneze, alaturi de preparatele naturale, in directia refacerii armoniei interioare si redobandirii sanatatii prin stimularea cu acuratete a capacitatatii de auto-vindecare a organismului.

Cercetarile si studiile care au stat la baza conceperii acestor produse s-au concentrat atat pe informatiile stiintifice de ultima ora din domeniul regenerarii organismului la nivel celular, cat si pe explorarea rezultatelor - deseori spectaculoase - obtinute in tratarea diferitelor afectiuni de catre medicina populara traditionala, ale carei solutii si remedii abunda in practicile terapeutice vechi de sute sau chiar mii de ani apartinand diferitelor culturi si civilizatii. Tinandu-se cont de toate aceste aspecte s-a urmarit obtinerea unor efecte benefice veritabile asupra corpului, mintii si spiritului.Iata cateva informatii despre provenienta produselor:

 • Culturile de materie prima, laboratoarele de cercetare, linia de productie si sediul firmei se afla localizate in orasele Pharmington si Plainville, SUA.
 • Produsele companiei au patruns oficial in Europa in anul 1991.
 • Sediul central CaliVita pentru Europa de Vest este la Rotterdam iar pentru Europa de Est la Budapesta.
 • In Romania inregistrarea oficiala a firmei a avut loc in 1997.
 • Sediul central din Romania (magazin, depozit, departament de expeditii postale) este la Timisoara, existand insa si alte depozite in mai multe orase ale tarii.


Un motiv foarte bun de a alege produsele CaliVita: raportul calitate-cantitate-pret

Pretul platit de consumator pe un flacon de preparat natural CaliVita este de cateva ori mai mic decat in cazul produselor similare din farmacii (acolo unde exista preparate similare), luand in calcul in acest sens costul per flacon, cantitatea de produs continuta si concentratiile acestuia.

Un exemplu in acest sens este produsul "Protect 4 Life" de la CaliVita - preparat naturist pe baza de extract de Ginkgo Biloba - ce contine 90 de tablete avand fiecare o cantitate de 50 mg de Ginkgo Biloba (si aditional Beta Caroten, Vitamina C, Vitamina E, Seleniu). Tot flaconul costa 28 RON (28 RON), ceea ce inseamna ca o tableta de 50 mg Ginkgo Biloba de la CaliVita costa aproximativ 3000 lei (0,3 RON).

Luand acum ca termen de comparatie unul dintre produsele similare din farmacii, observam ca, de regula, acesta contine 30 de tablete a cate 30 mg de Ginkgo Biloba la pretul de aproximativ 26 RON (26 RON). Pretul per tableta la un astfel de produs ajunge asadar in jur de 8000 lei (0,8 RON), aproape triplu fata de cel de la CaliVita, in conditiile in care cantitatea de substanta activa (in acest caz extractul de Ginkgo) este la jumatate.Iar comparatiile importante nu se opresc aici...

Un alt punct delicat al multora dintre producatorii si produsele naturiste de pe piata romaneasca il reprezinta - pe de o parte - materiile prime folosite, pe de alta parte tehnologiile de recoltare, combinare si prelucrare. Produsele CaliVita detin in acest sens un aviz cu caracter international - FDA (Food and Drug Administration din SUA) - organism international de avizare cu ale carui avizecare doar cateva companii, producatoare de preparate naturiste la scara mondiala, se mai pot lauda la ora actuala in lume.Toate produsele CaliVita prezinta urmatoarele caracteristici deosebite:

 • Nu sunt medicamente.
 • Nu au efecte secundare.
 • Sunt obtinute din surse 100% naturale.
 • Au puritate 100%, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice situate in medii nepoluate, strict monitorizate, controlate si protejate.
 • Nu contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici.
 • Se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.
 • Nu creeaza dependenta.
 • Tabletele cu continut de vitamine si minerale au structura lamelara (tip sfera in sfera), astfel incat dupa ce au fost inghitite se dizolva retard, pe o durata de timp suficient de mare cat sa asigure asimilarea corespunzatoare de catre organism.
 • Toate preparatele cu minerale au structura chelatizata, in sensul ca mineralele din compozitie sunt legate intre ele prin lanturi lungi de aminoacizi, fapt ce face ca absorbtia intestinala sa fie optima.


Toate produsele CaliVita sunt intrate legal in tara si au avizul:

 • Organelor abilitate din Romania (inclusiv al Ministerului Sanatatii).
 • Produsele pentru sportivi au avizul Institutului National de cercetare pentru sportivi, laboratorul de control dopping.
 • Toate produsele detin avizul Food and Drug Administration din S.U.A. (sau F.D.A.) - cotat a fi cel mai dur for mondial pentru avizarea produselor destinate alimentatiei si sanatatii, un aviz favorabil eliberandu-se in urma unor studii prealabile derulate pe parcursul unei perioade de aproximativ 10 ani.


     


Cui se adreseaza produsele:

 • noului nascut (inainte, in timpul si dupa sarcina), adultului si de-o potriva celui mai inaintat in varsta.
 • persoanelor care desfasoara o intensa activitate fizica sau vor sa faca sport (cu atat mai mult sportivilor de performanta).
 • persoanelor cu o bogata activitate intelectuala,necesitand inteligenta, concentrare, memorizare.
 • omului modern - expus la stress, tutun, alcool, cafea, aer poluat, radiatii, apa si alimente de o calitate indoielnica, etc...
 • nu in ultimul rand persoanelor care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite afectiuni, abordand astfel alternative de vindecare blande, armonioase si stabile.


Statistica

In SUA, 1 din 3 oameni folosesc terapiile naturale, 1 din 2 medici de familie le prescriu, iar in aproximativ 80 din 120 de facultati de medicina se predau cursuri si seminarii pentru cunoasterea si folosirea acestora.