Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Bioharmonex - sanatate prin rezonanta energetica

BioHarmonex
Pret: 2585 ron, TVA inclus

Transport:gratuit

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Ce este biorezonanta? Un organ sau o glanda din corp poate avea un singur rol in metabolism, dar v-ati gandit vreodata la numarul de celule individuale implicate in indeplinirea rolului respectiv ? Cum se face ca miliarde de organisme minuscule isi pot coordona activitatile atat de perfect incat sa produca acelasi rezultat de fiecare data ?

Cercetarile au dovedit ca fiecare celula vie din organismul uman genereaza un camp electromagnetic, iar acest camp energetic este mijlocul prin care celulele comunica intre ele, pentru a initia si regla diverse procese fiziologice. S-a descoperit ca celulele sanatoase ce formeaza partea unui sistem sunt influentate doar de vibratii de o anumita frecventa, intensitate, amplitudine si oscilatie, si ca aceste sisteme sunt sensibile la rezonanta. In fizica, rezonanata semnifica amplificarea unui semnal sau a unei vibratii ca raspuns la un stimul extern de aceeasi frecventa ca si frecventa vibratiei naturale a sistemului pe care il stimuleaza.

Acesta este scopul terapiei prin biorezonanta - stimularea prin semnale externe a campului electromagnetic natural generat de tesuturi specifice din corp, care duce la imbunatatirea functiei naturale a metabolismului si sporeste capacitatea de vindecare.

Ceea ce face ca biorezonanta sa fie atat de atractiva pentru lumea medicala cu o gandire progresista este tocmai faptul ca foloseste chiar sistemul de control biocomunicational al organismului pentru a-i imbunatati propria abilitate de a pastra o buna sanatate. Este o abordare in intregime naturista, preventiva si holistica a sanatatii. Cand iti dai seama de acest lucru, alaturi de faptul ca, fata de situatia de acum cativa ani, produsele de biorezonanta sunt relativ ieftine si usor de folosit, este de inteles de ce terapia prin biorezonanta este rapid adoptata de segmente din ce in ce mai numeroase de populatie pentru care calitatea vietii este de importanta capitala.

Cercetarile aprofundate din ultimii zece ani au reusit sa demonstreze caracteristicile si parametrii activitatii electromagnetice ce preced anumite actiuni fiziologice ale unor organe si tesuturi, facand astfel posibila terapia focalizata cu cu biorezonanta. Dovezi clinice au aratat ca biorezonanta focalizata ajuta la alinarea cauzelor si simptomelor unei largi varietati de afectiuni si boli, precum si la imbunatatirea sistemului imunitar al organismului uman si la favorizarea unei sanatati excelente.

Ce este BioHarmonex ?

Bioharmonex Calivita

Este un dispozitiv electronic ce emite un camp electromagnetic oscilant de intensitate foarte joasa.

La ce foloseste ?

Fiecare celula vie din organismul uman genereaza un camp electromagnetic, iar acest camp energetic este un mod prin care celulele interactioneaza intre ele pentru a initia si regla diverse procese fiziologice. Campul electromagnetic extern favorizat de BioHarmonex este proiectat pentru a influenta si stimula campul electromagnetic natural generat de tesuturi specifice din corp; prin urmare, imbunatateste functia naturala si capacitatea de vindecare a organismului. Folosind dispozitivul impreuna cu produsele CaliVita compatibile, rezultatele vor fi cele optime.

Programe disponibile

1.Child - Acest program raspunde unor nevoi speciale, cum ar fi diviziunea celulara si definitivarea tesuturilor, capacitatea mentala si puterea de gandire, dar si dezvoltarea unui sistem imunitar eficient. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Infant Formula, C Plus, Lion Kids, Lion Kids +D.

2. Immune - Creat pentru a imbunatati sistemul imunitar prin stimularea activitatii electromagnetice specifice inmultirii si functionarii limfocitelor ( a celulelor limfatice). Rezultatele stiintifice publicate aduc dovezi ca o astfel de biorezonanta poate imbunatati functia generala a sistemului imunitar. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Protect 4Life, Rhodiolin, C 1000, Noni, ImmunAid, VirAgo.

3. Forever young - Ajuta activitatea de antioxidare care, in schimb, inhiba imbatranirea si degenerarea celulelor. De asemenea, ajuta la buna functionare a sistemului imunitar si cresterea libidoului. Pentru rezultate optime, folositi-l impreuna cu: Ocean 21, Energy & Memory, Natural HGH Support, Panax Ginseng, Protect 4Life, Vitalizer.

4. Hormone - Vizeaza receptorii endocrini ai celulei, cu scopul de a imbunatati receptivitatea lor la hormoni.
Fiindca a fost creat pentru accelerarea asimilarii si folosirii bacestor proteine ce transmit informatii intre celule, poate fi util in mentinerea balantei energetice a corpului si ameliorarea simptomelor de menopauza si ale sindromului premenstrual. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: VitalMan, VitalWoman, Spirulina Max, Menopausal Formula, Citrimax &Chromium.

5. Pain - Acest program este folosit pentru a imbunatati receptivitatea la analgezicele naturale si, astfel, poate ajuta la scaderea durerii cauzate de accidentari, tulburari cu etiologie multipla si la ameliorarea durerilor de cap. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Noni, White Willow.

6. Relax - Acest program se foloseste pentru a combate efectele daunatoare ale stresului si pentru a te simti bine si linistit. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Panax Ginseng, Stress Management, Mega B-complex, Rhodiolin.

7. Nerves - Impusurile nervoase parcurg distanta dintre celulele nervoase (sinapse) printr-un impuls electromagnetic. Acest program este folosit pentru a ajuta la functionarea optima a acestui sistem. Rezultatul poate consta intr-o capacitate mentala imbunatatita si un raspuns motor (muscular) mai rapid. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Mega B-complex, Stress Management, Lecithin, Rhodiolin, Panax Ginseng.

8. Weightloss - Singurul mod prin care grasimea poate fi eliminata din organism este cel prin care este eliberata din tesutul adipos si convertita de catre ficat intr-o lipo-proteina. Odata ce a fost transformata intr-o lipoproteina, poate fi absorbita de celule si oxidata in energie sau eliminata ca parte reziduala. Acest program se foloseste pentru a ajuta acest proces si poate duce la atingerea si mentinerea greutatii corporale ideale. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Fat Burners, Advanced Fat Burners, Xenaform, Natural HGH Support, Fat Absorber, Slim Formula.

9. Detox - Programul detox (detoxifiere) contine mai multe subprograme ce sunt menite sa imbunatateasca functiile ficatului, rinichilor, splinei, pancreasului si intestinelor. El ajuta in mod activ buna functionare a metabolismului. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Liver Aid, Arginine Plus, Nopalin, Ocean 21, Pure Yucca, Smokerade.

10. Eye - vision - Pentru a functiona corect, ochii au cateva nevoi foarte specifice la nivel celular. Acest program este conceput pentru a ajuta la functionarea si regenerarea celulelor specifice vederii. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: C Plus, Beta Carotene, Lutein.

11. Circulation - Acest program a fost creat pentru a ajuta si imbunatati functionarea si sanatatea tuturor componentelor aparatului cardiovascular si pentru optimizarea nivelului lipidelor si glucidelor din sange. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: OxyMax, Super CoQlO, Rhodiolin, Cholestone, Garlic Caps, Lecithin.

12. Respiratory - Sistemul nostru cardiovascular este esential atat pentru circulatia oxigenului si a nutrientilor catre celule, transportand bioxid de carbon si reziduuri de la celule pentru a fi eliminate, cat si pentru facilitarea mobilizarii sistemului imunitar. Acest program are efect asupra plamanilor si este creat pentru a ajuta performanta optima si eficienta acestor organe vitale. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: OxyMax, Smokerade.

13. Digestion - Acest program se focalizeaza asupra activitatii electromagnetice a enterocitelor cu scopul de a le face mai eficiente. De asemenea, ajuta la functionarea ficatului si a vezicii biliare, esentiale pentru digestie. Poate fi de folos si in alinarea bolilor digestive si a discomfortului gastric. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Digestive Enzymes, Digest Ease, Green Care, ParaProtex.

14. Liver - pancreas - Ficatul regleaza metabolismul glucidic, lipidic si produce bila, vitala pentru digestie.
Pancreasul produce enzimele necesare digestiei si, de asemenea, ajuta celulele sa foloseasca glucoza pentru energie, prin hormonul insulina. Adesea, alimentele pe care le consumam contin enzime care ajuta digestia, dar prepararea si gatirea pot distruge aceste enzime. Programul este creat pentru a proteja si a ajuta functionarea ficatului si a pancreasului. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Liver Aid, Arginine Plus, Digestive Enzymes, OxyMax.

15. Skin - Acest program se concentreaza asupra refacerii celulelor epiteliale si a altor celule necesare dezvoltarii sanatoase a pielii. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Super Mega 50, Evening Primrose Oil, VeinCare, OxyMax, Pro Selenium.

16. Urinary - Acest program are ca scop sustinerea functionarii rinichilor si a tractului urinar. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Pro-State Power, OxyMax.

17. Bone-spine - intareste tesutul osos, previne osteoporoza, stimuleaza vindecarea in timpul procesului de regenerare. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Power Mins, Strong Bones.

18. Aftertraining - Acest program are ca scop sustinerea si stimularea regenerarii musculare dupa antrenament. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Natural HGH Support, Power Mins, OxyMax.

19. Meridian - Acest program are ca scop stimularea si armonizarea tuturor meridianelor simultan, pentru a
ajuta functionarea generala optima a metabolismului si pentru inducerea unei stari de armonie si bine. Pentru
rezultate optime folositi-l impreuna cu: Full Spectrum, Ocean 21, Noni.

20. Biorythm - Rezultatul vizat este functionarea generala optima a sistemelor fiziologice, o stare emotionala imbunatatita, precum si o capacitate sporita de adaptare la schimbari. Acest program este recomandat in special celor ce calatoresc pe distante mari sau celor ce pot fi afectati de dereglari emotionale cauzate de schimbarea anotimpurilor si de schimbari fiziologice legate de vreme sau anotimpuri. Pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu: Noni.Afectiuni si simptome in care actioneaza:


 • Dezvoltare, crestere armonioasa copii
 • Intarire sistem imunitar
 • Incetinire imbatranire celulara (mereu tanar)
 • Protejarea sistemului hormonal al femeii
 • Prevenire si combatere dureri
 • Relaxare
 • Optimizarea proceselor neuro-vegetative si imbunatatirea concentrarii
 • Scaderea in greutate
 • Detoxifiere
 • Regenerare oculara si imbunatatirea vederii
 • Sistem cardiac si circulator
 • Sistem respirator
 • Digestie
 • Functionarea optima a ficatului, bilei si pancreasului
 • Afectiunile pielii
 • Organele tractului urniar
 • Prevenirea osteoporozei si mentinerea integritatii sitemului osos
 • Sportivi
 • Armonizarea meridianelor de acupunctura
 • Armonizarea bioritmului


Observatie:

 • Fiecare program utilizat trebuie insotit de detoxifiere sau de relaxare.
 • Aparatul este pentru uz individual.


Un dispozitiv BioHarmonex costa 2585 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus).buc.   dispozitvul BioHarmonex.
Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.