Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Communiguard - protectie energetica anti radiatii electromagnetice

Communiguard
Pret: 77.55 ron, TVA inclus

Continut: o folie autocolanta

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

COMMUNIGUARD este un dispozitiv armonizator de unde electromagnetice sub forma unei folii de aluminiu autocolante ce protejeaza organismul uman de efectele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice provenite din diverse surse.

Toate aparatele electronice si dispozitivele de transmisie emit unde electromagnetice. Desi invizibil, smogul electronic sau are, in timp, efecte daunatoare asupra sanatatii. Expunerea constanta poate contribui la aparitia unor probleme precum durerile de cap, nervozitate, oboseala, dereglari de somn, cresterea stresului, etc, dupa o perioada putand aparea chiar afectiuni.Communi Guard

Autocolantul COMMUNIGUARD, este conceput pentru a va ajuta sa va protejati impotriva emisiilor de radiatii electromagnetice si de inalta frecventa ale unor aparate precum: telefoanelor celulare, laptopurilor, interfoanelor, televizoarelor, telefoanelor cordless, cuptoarelor cu microunde, gps, s.a.

In cadrul procesului de fabricare a foliei, factorii perturbatori care cauzeaza stimularea moleculara sunt codati sub forma de parametri (litere, simboluri sau, simplificand lucrurile, "note muzicale"). Acestea sunt transformate in unitati binare cu ajutorul unui program software special, fiind apoi aplicate pe un mediu adecvat - folia de aluminiu. Deci aceste informatii sunt imprimate pe COMMUNIGUARD īntr-un mod asemanator notelor muzicale. Iar pentru ca notele muzicale sa se transforme in "melodie", este nevoie de un "instrument": acesta este organismul uman si celulele sale. Prin urmare, COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector, ci creste si rezistenta organismului, realizand o armonizare a acestor frecvente.

Efectele autocolantului COMMUNIGUARD au fost testate cu ajutorul a diferite tehnici si masuratori. Testele termografice au demonstrat care este efectul COMMUNIGUARD asupra temperaturii pielii. Termografia este o tehnica cu ajutorul careia se poate urmari radiatia termica a unui obiect. In urma testelor s-a observat ca, in cazul utilizarii telefonului celular fara protectie, apare supraincalzirea zonei capului. Folosirea autocolantului anuleaza practic acest efect, ajutand la o buna protectie.

COMMUNIGUARD este o inovatie tehnica, este testat stiintific, are un efect continuu si nu are efecte secundare sau contraindicatii. In plus, nu se uzeaza, si prin urmare nu necesita inlocuirea periodica. Este usor de folosit , cu dimensiuni relativ reduse: aproximativ 2,4 pe 3,4 cm.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simpla si sigura. Deoarece nu "blindeaza" aparatul pe care este lipit, nu duce la cresterea volumului de radiatii, si nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente.Un dispozitiv Communiguard costa 77.55 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus).buc.   autocolantul Communiguard.
Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.