Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Arginine Plus - produs stimulator al dezvoltarii organismului

Arginine Plus
Pret: 96.20 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Arginina este o substanta activa care stimuleaza potenta, intarzie dezvoltarea tumorilor, ajuta la detoxifierea ficatului, contribuie la mecanismul de eliberare a hormonului de crestere la nivelul hipofizei, si mentine functionalitatea sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, la indepartarea toxinelor din organism, are un rol important in procesul de speramtogeneza si manifesta efecte benefice in tratamentul afectiunilor aparatului renal.

Arginina este un element crucial pentru neutralizarea si eliminarea amoniacului din organism - substanta nociva, rezultata in urma dezintegrarii proteinelor. Acest aminoacid esential este necesar si pentru crestere si dezvoltare, in sinteza proteinelor, colagenului, in marirea masei musculare si reducerea tesutului adipos si, de asemenea, in procesul de cicatrizare. In bolile de ficat (precum hepatita, ciroza), aportul de arginina are rezultate foarte bune.

Sursele naturale de arginina sunt: semintele de floarea soarelui, susanul, painea cu tarate, orezul brun, faina de ovaz, floricelele de porumb, nucile, deserturile de gelatina, ciocolata.

Revenind la una dintre cele mai importante functii ale acestui aminoacid, afirmam ca Arginina (L-Arginina) este absolut necesara pentru sinteza proteinelor in organism, avand un rol decisiv in cresterea si dezvoltarea optima a organismelor tinere. Fara o canatitate suficienta de Arginina, nu poate avea loc dezvoltarea masei musculare si nu se poate reduce grasimea corporala.

Indiferent de varsta celor care o consuma, s-a demostrat stiintific ca Arginina intensifica producerea si eliberarea hormonului de crestere. Este indicat ca acest aminoacid sa fie consumat seara, inainte de culcare (nu mai tarziu de ora 22), pentru ca atunci se absoarbe cel mai bine si contribuie la stimularea cresterii prin declansarea secretiei de hormon de crestere. Masa si forta musculara cresc prin suplimentarea consumului de Arginina, reducand, prin efort fizic, depozitele de grasime corporala. Se prefera administrarea argininei cu atat mai mult sportivilor pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular, precum si pentru scaderea cantitatii de lipide.

In cazul unor afectiuni severe ale ficatului, cum ar fi degenerarea masiva sau ciroza, consumul de Arginina poate avea un efect pozitiv asupra cursului bolii si poate ajuta la imbunatatirea starii generale a pacientului.Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Alcoolism
Aparat digestiv
Aparat urinar
Atrofie musculara
(tratament)
Arsuri ale pielii
Calculi renali
Ciroza
Hormoni crestere (stimulare)
Insuficienta renala
Litiaza renala
Muschi (dezvoltare masa)
Pre si post operator
Ulcer varicos


Atentie!

  • Arginina este contraindicata schizofrenicilor, femeilor gravide si in cazul infectiilor cu virus herpetic.
  • Trebuie consumata pe stomacul gol, cu apa sau suc de fructe. De preferat se va adminstra in special seara, inainte de culcare, dar nu mai tarziu de ora 22, pentru asimilare oprima si maximizarea efectelor sale benefice asupra organismului.
  • Se recomana copiilor in crestere in paralel cu exercitii usoare la bara.Un flacon de Arginine Plus are 100 de tablete si costa 96.20 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O tableta contine:


L-arginina.......................................................................500 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi)...................................600 mg
Cobalt (chelatat cu aminoacizi)......................................50 mg
Acid alfa-cetoglutaric....................................................50 mgMod de administrare: 1-2 tablete zilnic (seara / dimineata si seara) sau dupa sfatul medicului.


acest produs.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.