Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Produsul naturist hepatoprotector LiverAid

Liver Aid
Pret: 163.47 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Ficatul, unul dintre cele mai complexe organe ale organismului nostru,  este centrul metabolismului glucidic, lipidic si protidic avand un rol important in reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sange) si in metabolismul colesterolului (descompunerea colesterolului in acizi biliari). Acizii biliari la randul lor sunt indispensabili in asimilarea grasimilor. Sinteza si catabolismul aminoacizilor se desfasoara, partial, tot in ficat. Ficatul poate sintetiza si anumite proteine, hormoni si anumiti factori de coagulare. Tot aici sunt neutralizati metabolitii toxici proveniti din procesele metabolice sau ajunsi in organism prin alimentatie.

In perioada fetala, ficatul este raspunzator de formarea sangelui (cu rol hemato-formator). Formarea globulelor rosii este accelerata dupa nastere cu ajutorul vitaminei B12, depozitata in ficat. Cantitatile crescute de Cupru si Fier din ficat asigura sinteza hemoglobinei. In ficat se realizeaza si transformarea beta-carotenului (provitamina A) in vitamina A.

Tulburarile functionale care insotesc bolile hepatice influenteaza negativ desfasurarea normala a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar tarziu si doar in cazurile in care leziunlle hepatice sunt grave. Portiunea de tesut hepatic intact poate suplini uneori functiile tesutului lezat, dar ficatul in acest caz nu este sanatos si poate suferi oricand un proces degenerativ care poate afecta grav functionalitatea acestuia pe termen lung si, implicit, starea generala de sanatate si de bine a pacientului.

Organismul vine zilnic in contact cu numersi factori nocivi, care pot determina leziuni hepatice cronice. Printre acesti factori se numara: medicamentele (care prin toxicitatea lor conduc intr-o masura mai mare sau mai mica la leziuni ale ficatului), consumul de alcool (starile de dependenta in mod special), intoxicatiile (ce determina perturbarea proceselor metabolice desfasurate in ficat si pot duce la dezvoltarea steatozei hepatice  sau aparitia grasimilor in ficat), ciroza. Ca urmare a suferintelor hepatice apar tulburari in ureogeneza, avand drept consecinta cresterea nivelului de amoniac in sange (amoniemie). Valorile deosebit de mari ale amoniemiei conduc la forme grave de intoxicatie in organism, cu afectarea metabolismului energetic celular si a activitatii cerebrale.

Liver Aid este un preparat natural promovat de CaliVita in intreaga lume datorita efectelor sale hepatoprotectoare deosebite. Consumand sistematic acest produs, omul modern isi va mentine starea de sanatate la parametrii standard. Este recomandat atat pentru prevenirea unor boli hepatice, cat si pentru utilizarea ca tratament simultan sau alternativ celui medicamentos, in cazul unor boli hepatice cronice.

Aminoacizii din compozitia produsului Liver Aid, in special metionina, neutralizeaza metabolitii toxici din organism, asigurand astfel o buna functionare a celulei hepatice. Radicalii liberi sunt neutralizati de L-cisteina, administrata concomitent cu alti antioxidanti (Seleniu). L-cisteina protejeaza celulele hepatice de actiunea daunatoare a unor radiatii, creste capacitatea de aparare a ficatului si a creierului fata de actiunea nociva a alcoolului si fumului de tigara. Asociata cu Arginina, asigura functia de detoxifiere. Arginina si Ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format in organism ca urmare a supra-solicitarii ficatului. Actiunea hepatoprotectoare a Argininei si Ornitinei este indispensabila in zilele noastre, cand mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat, cand oamenii consuma medicamente fara a se gandi le efectele secundare date de acestea, cand numarul persoanelor care consuma alcool creste de la o zi la alta.

Afectiuni si simptome in care actioneaza:

Adult (18-50 ani) uz profilactic
Alcoolism
Aparat digestiv
Cancer de ficat
Ciroza
Diabet (reglare glicemie)
HepatitaUn flacon de LiverAid are 100 de tablete si costa 163.47 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O tableta contine:

L-arginina...................................100.00 mg
L-cisteina...................................100.00 mg
L-ornitina....................................100.00 mg
Metionina....................................100.00 mg
Acid alfa-cetoglutaric.................100.00 mg
L-carnitina..................................50.00 mg
Colina.........................................25.00 mg
Acid alfa-lipoic...........................12.50 mg
Extract de silymarin....................15.00 mg
Crom...........................................25.00 mcg
Seleniu.......................................10.00 mcgMod de administrare: 2-3 capsule zilnic sau dupa sfatul medicului.


buc.   produsul Liver Aid.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.