Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

O digestie normala cu produse naturiste pe baza de Acidophilus

Ac Zymes
Pret: 71.95 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508
Acidophilus
Pret: 90.48 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Cu aproximativ 70 de ani in urma, savantul Eli Metchnikoff, dinstins cu Premiul Nobel, a descoperit ca laptele acru, la prepararea caruia contribuie si o anumita bacterie, ocupa un loc foarte important in alimentatie. Aceasta bacterie este prezenta in permanenta in tubul digestiv al unui om sanatos care consuma lapte acru se facea in mod regulat. Metchnikoff a denumit aceasti bacterie Lactobacillus Bulgaricus. Cercetarile ulterioare au dovedit ca exista o bacterie mai importanta decat aceasta, Lactobacillus Acidophilus sau, mai pe scurt, Acilophilus, care reuseste sa reziste in intestin 10 zile sau chiar mai mult, in conditiile in care majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de cinci zile. Acidophilus are meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi. Un alt avantaj pe care il ofera este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice.

Refacerea cu Acidophilus a florei intestinale dezechilibrate sau distruse de medicamente ori agenti patogeni este fundamentala pentru asimilarea corespunzatoare a principiilor nutritive atat de necesare unui organism puternic si sanatos. Acidophilus reduce nivelul colesterolului si, asigurand o flora intestinala optima, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Are rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism. Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii, provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea, tratamentul cu Acidophilus ajuta si la tratarea acneei si a altor boli dermatologice. Utilizarea sistematica a acestui produs are un efect depurativ (de curatare a intestinelor).Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Acnee
Amigdalita
Antibacterian
Antiseptic intestinal
Antiseptic pulmonar
Aparat digestiv
Aparat urinar
Boala Crohn
Candidoze
Cistita
Colita, colon iritabil
Constipatie
Dermatite
Diaree
Digestie buna
Digestie buna copii
Giardia
Halena
Infectii (prevenire)
Infectii urinare
Insuficienta renala
Laringita
Litiaza renala
Micoze ale pielii
Miros neplacut al corpului
Paradontoza
Parazitoza intestinala
Prostata infectii
Ragusseala
Sterilitate
Ulcer gastroduodenalAtentie!

Asociat cu Green Care, Acidophilus potenteaza efectul anti fungic (ciuperci, micoze, candidoze) .Un flacon de Acidophilus are 100 de capsule si costa 90.48 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O capsula contine:


 

Lactobacili Acidophilus activi.......................................2 miliarde
Mucilagiu din seminte de Plantago Ovata.....................100 mg


buc.   produsul Acidophilus.
Un flacon de Ac Zymes are 100 de capsule si costa 71.95 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O capsula contine:

Lactobacili Acidophilus activi...................................... 2 miliardeMod de administrare: 1 capsula zilnic sau dupa sfatul medicului.buc.   produsul AcZymes.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.