Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Meal Time - enzime digestive pentru predigestia carnii

Meal Time
Pret: 30.32 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Aveti o digesatie buna? Daca nu, atunci puteti rezolva usor problemele dumneavoastra cu ajutorul unor enzime de origine vegetala, care ajuta la digestia alimentelor, ameliorand nu numai problemele digestive, dar si starea generala de sanatate.

Constituentii alimentelor -proteine, glucide, lipide sunt descompusi prin digestie. Se poate constata ca, o data cu inaintarea in varsta, capacitatea de digestie a organismului scade. Cauzele pot fi diverse: scaderea capacitatii de masticare, functionalitatea redusa a glandelor producatoare de enzime din tractul digestiv. Tulburarile de digestie sunt semnalate prin balonari frecvente, flatulenta, urmate uneori de diaree sau constipatie. Absorbtia deficitara duce implicit la scaderea ponderala, slabiciune, stare generala de disconfort si slabirea sistemului imunitar. Tulburarile de digestie pot aparea nu numai la varste inaintate, ci si din alte motive, in orice etapa a vietii. Deoarece digestia este reglata de enzime, un rol important in prevenirea sau ameliorarea unor tulburari digestive il are consumul de suplimente alimentare cu enzime.

Papaina este cea mai importanta enzima aflata in frunzele si fructele plantei tropicale papaya. Aceasta enzima este asemanatoare cu pepsina produsa de organismul uman si intervine in descompunerea alimentelor, in special in predigestia carnii (adica pregateste carnea inca inainte de a ajunge in stomac si de a se incepe acolo digerarea propriuzisa a ei). Papaina este asemanatoare cu pepsina umana, deseori fiind numita pepsina vegetala.

Cu secole in urma, locuitorii din Caraibe au observat ca, acoperind carnea cu frunze late de papaya, aceasta devenea rapid moale. Astazi, substanta de baza pentru majoritatea condimentelor alimentare pentru fragezirea carnii este extractul de papaya. Deoarece papaya are ca principal efect predigestia carnii (ea inmoaie carnea inainte de digestie, care, in general, incepe in stomac), consumul de ezime din papaya este recomadat in special marilor mancatori de carne.
Papaya a fost cu mult timp in urma utilizata de medicina populara drept calmant gastric si pentru eliminarea parazitilor. Papaya ar putea avea efecte favorabile in cazul celor carora li se administreaza doze mari de aspirina pentru dureri articulare. Poate fi, de asemenea, utila pentru cei cu afectiuni inflamatorii tratate cu steroizi (preparate hormonale).

Majoritatea enzimelor de origine vegetala functioneaza identic atat in mediul acid, cat si in cel alcalin, actiunea lor benefica extinzandu-se asupra intregului tract digestiv. Datorita enzimei din papaya este facilitata nu numai digestia alimentelor de origine animala, ci si, partial, a celor de origine vegetala.Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Adult (18-50 ani) preventiv
Aerofagii
Aparat digestiv
Balonare
Colita
Colon iritabil
Constipatie
Diabet (reglare glicemie)
Diaree, enterita, enterocolita
Digestie buna
Digestie buna copii
Dischinezie biliara
Giardia
Parazitoza intestinala
Mahmureala (prevenire)


Atentie!

  • Reduce absorbtia lipidelor.
  • La tratamentul adjuvant al obezitatii se recomanda in paralel cu exercitii fizice.
  • Se consuma in timpul meselor sau dupa mese.
  • Nu se recomanda bolnavilor de ulcer.


Un flacon de Meal Time are 100 de tablete si costa 30.32 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O tableta contine:


Enzime din papaya.........250 mgMod de administrare: 1-2 tablete de supt zilnic, in timpul meselor sau dupa mese.buc.   produsul Meal Time.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.