Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

ProBioBalance - flora intestinala pentru sanatatea sistemului digestiv

ProBioBalance
Pret: 89.20 ron, TVA inclus

Continut: 60 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Acest produs este o combinatie intre bacterii intestinale benefice (responsabile cu digestia completa si asimilarea nutrientilor din hrana la nivelul tubului digestiv) si substante speciale (fructo-oligo-zaharide) ce constituie hrana acestor bacterii. Produsul este deosebit de util in repopularea si stabilizarea florei intestinale dupa afectarea sau chiar distrugerea sa in urma consumului excesiv de medicamente antibiotice, alcool, mancaruri prea grele, prea acide sau prea condimentate, precum si pentru asigurarea unui tranzit intestinal sanatos, a unei asimilari corespunzatoare de nutrienti din hrana, respectiv pentru o imunitate ridicata incepand chiar de la nivelul tubului digestiv si colonului.
 
 
Flora intestinala este alcatuita din mai multe tipuri de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinelor si traiesc in simbioza cu organismul-gazda. Masa insumata a acestor bacterii poate depasi chiar 1,5 kg. Acestea indeplinesc multiple roluri: ajuta la absorbtia si utilizarea nutrientilor din bolul alimentar, mentin echilibrul functiilor intestinale, sprijina peristaltismul, ajuta la sintetizarea unor vitamine. Se considera ca aproximativ 80% din sistemul imunitar se afla la nivelul colonului, astfel ca buna functionare a acestuia este foarte importanta. In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, in detrimentul celor benefice.

Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale se numara:

- fumatul;
- consumul excesiv de alcool;
- stresul si problemele emotionale recurente;
- tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distruse o mare parte din bacteriile benefice;
- consumul excesiv de alimente mult prea condimentate sau mult prea grase;
- contactul cu diferite bacterii exotice;

Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Acnee
Afte
Cancer de piele
Cancerul cavitatii bucale
Candidoza genitala
Colon iritabil
Hemoragie digestiva
Hipercolesterolemie
Intoxicatie cu substante chimice
Laxativ
Matreata
Micoze ale pielii
Miros neplacut al corpului
Reflux gastro-esofagian
Tricomoniaza

In aceste conditii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice. In acest sens a fost conceput produsul ProBioBalance oferit de Calivita.

- PROBIOTICELE sunt microorganisme benefice proceselor intestinale de descompunere a bolului alimentar in substante nutritive elemnetare in vederea absorbtiei la nivelul intestinelor, aceste bacterii supravietuind efectelor de distructie ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa traiasca, sa lucreze si sa se multiplice in colon. Ele blocheaza inmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea functiilor intestinale normale.

- PREBIOTICELE nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana probioticelor.

Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice.

 
ProBioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care contine probiotice (trei specii la numar), astfel ca numai intr-o singura tableta se regasesc 4 miliarde de germeni (bacterii prezente in mod natural si in organismul uman), precum si o doza substantiala de prebiotice.

>> PROBIOTICELE din compozitia produsului sunt Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus si Bifidobacterium Longum. Aceste bifidobacterii, faciliteaza descompunerea si absorbtia nutrientilor prin faptul ca transforma bolul alimentar in particule elementare asimilabile in organism la nivelul intestinelor. Acestea trec mai departe in sange si sunt transportate la organe, unde hranesc in final celula. Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus Acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene in intestinul subtire si, de asemenea, produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui, fiind implicat si in producerea vitaminelor B in timpul procesului de digestie. La randul sau, Bifidobacterium Longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si intareste sistemul imunitar. Lactobacillus Rhamnosus exiercita in mare acelasi actiuni, fiind adesea utilizat ca si conservant natural in iaurturi.

>> PREBIOTICELE sunt contituite din fructo-oligozaharide. Acestea sunt carbohidrati nedigerabili (sau zaharuri) care odata ingerate trec neatinse prin tubul digestiv si ajung in colon unde sunt utilizate drept hrana de care probioticele de la acest nivel.

Suplimentul alimentar ProbioBalance de CaliVita poate fi administrat si copiilor. Tabletele sunt masticabile. Acest produs contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si a tuturor efectelor benefice care decurg de aici.

> Un flacon de ProBioBalance are 60 de tablete (masticabile) si costa 84.15 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Culturi probiotice: 4 miliarde UFC, din care:

> Lactobacillus Acidophilus: 335 mg
> Bifidobacterium Longum: 17,87 mg
> Lactobacillus Rhamnosus: 6,70 mg;

- Fructo-oligozaharide: 25 mg
- Alte ingrediente: agent de afanare (maltodextrina); ulei vegetal hidrogenat; aroma naturala de cirese; agenti de intarire (stearat de magneziu); anti-aglomerant (dioxid de siliciu); colorant natural extras din sfecla rosie; indulcitor (sucraloza).


buc.   produsul ProBioBalance.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.