Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Chromium Max - pentru reducerea grasimilor si dezvoltare musculara

Chromium Max
Pret: 58.07 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Categoria principala (d.p.d.v. al compozitiei): Produse pe baza de extracte din plante.

Prezentarea in detaliu a produsului...

Cantitatea de crom din organism se poate reduce proportional varsta, precum si in urma unei activitati fizice intense. Lipsa de crom creste sensibilitatea la glucide si poate duce la cresterea in greutate sau chiar la diabet zaharat. De asemenea, produce cresterea nivelului de colesterol din sange si a susceptibilitatii pentru bolile aparatului cardiovascular. La sportivi, lipsa cromului reduce randamentul fizic si impiedica dezvoltarea musculara. Simptomele carentei de crom se acccentueaza la persoanele care consuma mult zahar in diferite forme(fructoza, glucoza, zahar tos). Intr-un articol de specialitate publicat in 1986 se specifica o pierdere de crom de la 10 pana la 300% datorata consumului crescut de zahar. Conform concluziilor unor cercetari americane, 90% din oameni au un aport de crom cu mult sub necesarul zilnic de 50-200 mcg.

In procesul digestiei, o buna parte din cantitatea de crom ingerat se pierde. Solutia acestei probleme poate fi introducerea cromului in organism prin utilizarea suplimentelor alimentare cu acest microelement, sub forma de picolinat ds crom, forma biologic-activa. Picolinatul de crom scade nivelul colesterolului din sange si creste nlvelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), ceea ce are ca rezultat scaderea depunerii de colesterol pe peretii vaselor sanguine si deci a riscului de cardiopatie ischemica si infarct. Cromul intervine de asemenea in metabolisrnul proteinelor, lipidelor si al glucidelor.

Experimentele realizate au demonstrat ca insuficienta cromului incetineste dezvoltarea organismului, poate contribui la scurtarea duratei de viata si poate favoriza instalarea impotentei. In schimb, consumul unor suplimente naturale cu continut de crom a condus la rezultate remarcabile in studiile unor cercetatori americani. Acestia au aplicat unui lot de animale martor un regim alimentar bogat in crom si au constatat ca acestea au trait cu un an mai mult decat lotul martor care nu a primit crom in alimentatie. Concluzia fireasca a fost ca suplimentul de crom intarzie imbatranirea.

Insulina este unul dintre cei mai importanti hormoni cu rol in dezvoltarea musculaturii, in functionarea adecvata a aparatului cardio-vascular si stabilizarea greutatii corporale. In lipsa cromului, insulina nu poate participa la metabolismul glucidic. Cromul este deci util si celor ce sufera de diabet, in special in fazele incipiente ale bolii, dar nu poate substitui insulina sau antidiabeticele orale. Pentru ca participa la metabolismul glucozei, intensifica efectul insulinei, reglementeaza distributia interna a energiei, stabilizeaza concentratia glucozei sangvine, faciliteaza asimilarea aminoacizilor, accelereaza metabolismul proteinelor si intensifica procesele metabolice, cromul sporeste capacitatea de munca si de regenerare a organismului.

Datorita efectului de incorporare a proteinelor in tesutul muscular, cromul este eficient si in cazul sportivilor, deoarece dezvolta musculatura si reduce cantitatea de grasimi din corp, efecte comparabile cu cele obtinute prin consumul hormonilor anabolizanti (testosteronul). Sportivii care au primit suplimente alimentare cu crom timp de 6 saptamani au pierdut din greutate 3,2 kg, in timp ce scaderea in greutate a lotulul martor care nu a primit crom fost de 1 kg. Tinand cont de faptul ca greutatea specifica a grasimilor din stratul adipos e mai mica decat a celor musculare, diferenta de 2,2 kg corespunde unei scaderi totale in greutate de peste 5 kg.

Faptul ca picolinatul de crom contribuie la scaderea in greutate fara a avea efecte secundare daunatoare este o certitudine dovedita stiintific. Alaturi de un regim alimentar corespunzitor si miscare, preparatele cu crom pot contribui la atingerea greutatii ideale si pastrarea acesteia, atit in cazul celor care tin cura de slabit, cat si al sportivilor.
Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Adult (18-50 ani) preventiv
Celulita
Diabet (reglare glicemie)
Persoana in varsta preventiv
Atentie!

Picolinatul de crom poate fi folosit si in doze mari, deoarece nu e toxic si nu prezinta reactii adverse. Diabeticii trebuie sa respecte regimul alimentar si medicatia specifica impusa de medicul curant, chiar si in conditiile suplimentarii cu picolinat de crom.
Un flacon de Chromium Max are 100 de capsule si costa 58.07 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O capsula contine:

- Picolinat de crom: 500 mcg

Mod de aministrare: 1 capsula zilnic sau dupa recomandari.


buc.   produsul Chromium Max.

Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.