Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Oxy Crystal - oxigen activ in solutie de apa saracita in deuteriu

Oxy Crystal
Pret: 192.72 ron, TVA inclus

Continut: 50 ml

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

OxyCrystal este un supliment de oxigen activ stabilizat in solutie de apa saracita in deuteriu si restructurata magnetic. Produsul a fost conceput pentru actiune in sfara afectiunilor tumorale, ca agent anti imbatranire si anti infectios, pentru imbunatatirea tonusului fizic si psihic, precum si pentru stimularea sanatatii si functionalitatii celulare corecte.

OXIGENUL
Este un element esential in primul rand in productia de energie la nivel celulara. El are rolul de a sustine organismul in procesul de regenerare si mentinere a unui sistem imunitar puternic.

APA
Asigura transportul nutrientilor la celule, e parte integranta a proceselor de termoreglare si asigura un flux sanguin si limfatic normal. Apa este mediul principal de transmitere a fluxurilor nervoase de informatie catre toate celulele corpului si principalul accelerator al proceselor de vindecare in cele mai diferite tipuri de boli.

Prezenta cantitativa si calitativa a apei si oxigenului in organism duc la o functionare normala a structurilor coprului pornind chiar de la nivel celular, acolo unde incep toate procesele de constructie sau distructie organica.

Preparatul natural Oxy Cristal de la Calivita este un supliment alimentar de apa purificata, saracita in deuteriu, restructurata magnetic si imbogatita cu oxigen activ stabilizat.Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Acnee
Adenom de prostata
Alzheimer (boala)
Atentie (stimulare)
Chisturi ovariene
Cancer de piele
Cancer de prostata
Cancer de vezica
Depresie
Diabet
Eczeme
Fibrom uterin
Micoze ale pielii
Oboseala cronica
Piele sanatoasa
Pitiriazis
Psoriazis
Stres

Este un preparat unic pe piata terapeuticelor naturale, ale carui proprietati se prezinta in felul urmator:

1. Apa saracita in deuteriu sau in limbajul popular "apa vie" sau "apa cu putere de vindecare"

Au fost efectuate numeroase cercetari atat romanesti cat si internationale cu privire la efctele terapeutice directe asupra organismelor vii ale apei saracite in deuteriu. Astfel s-a dovedit ca apa saracita in deuteriu (ASD) duce la stoparea, respectiv remisia grupurilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice, stimuleaza imunitatatea, inlaturarea tensiunea nervoasa si stresul fizic din organe, cresterea reactivitatea vasculara. Cele mai multe studii asupra apei saracite in deuteriu au fost facute in sfera bolilor canceroase. S-a observat ca, asemanator chimioterapiei si radioterapiei, dar fara efectele secundare ale acestora, ASD lupta cu celulele tumorale prin faptul ca le impiedica sa se dezvolte rapid si necontrolat.

Alte proprietati terapeutice ale acestei ape sunt in sfera tumorilor benigne, a diabetului, sistemului vascular, conexiunilor neuronale si pielii. Astfel:

- Apa saracita in deuteriu poate determina resorbtia chisturilor ovariene si adenoamelor de prostata.
- ASD scade nevoia de insulina si reduce nivelul glicemiei.
- Ajuta la recuperarea dupa accidente vasculare cerebrale.
- Stimuleaza memoria, imbunatateste somnul, combate anxietatea si depresia.
- Regenereaza epiderma si ajuta la vindecare in bolile dermatologice grave, cum este psoriazisul; contribuie la vindecarea eruptiilor acneice.
- Regleaza digestia si creste eficienta medicamentelor.

2. Apa structurata magnetic

Promotorul efectelor deosebit de benefice ale apei structurate magnetic, japonezul Masaru Emoto, a demonstrat ca structura cristalului de apa difera in functie de tipul de energie pe care acea apa il poarta cu ea. Apa care cristalizeaza in contururi clare, ordonate, albe si stralucitoare poarta in ea energia naturii aflata in armonie si echilibru, energia iubirii si a recunostintei, a vindecarii, iar efectele sale in contact cu orice organsim viu sunt profund benefice: hidrateaza, dezinfecteaza si curata, anihileaza energii reziduale si toxine, calmeaza si linisteste, intareste si intinereste organismul, stimuleaza refacerea si dezvoltarea armonioasa.

Apa structurata magnetic este trecuta printr-un camp magnetic pentru a se obtine armonizarea moleculara si ordonarea spatiala a apei, astfel incat aceasta capata proprietati bio-fizice deosebite, devenind o apa activata energetic si informational. Apa structurata magnetic are o densitate mai mare decat alte tipuri de apa, motiv pentru care poate creste stabilitatea celulelor organismului.

3. Oxigenul activ stabilizat

Oxigenul este "focul viu" al celulelor. Prin lipsa unui aport adecvat de oxigen, celula intra in procese anaerobice de fermentatie, ce au ca rezultat transformarea celulei din sanatoasa in maligna, degenerata, canceroasa. Astfel, in conditii anaerobe, celula normala devine celula mutant si se inmulteste rapid si necontrolat, alterandu-si functiile, fapt care duce la o avansare progresiva a bolii si disfunctionalitatii in organism. Prin suplimentarea cu oxigen activ se combate replicarea celulelor neoplazice, aceasta fiind stimulate sa isi recapete functionalitatea normala si sa redevina celule sanatoase.

Fenomenul de oxigenare activa detine capacitatea de a ajunge la toate celulele si tesuturile corpului, ajutandu-le sa ramana sau sa redevina celule sanatoase. Oxigenarea activa ridica imunitatea si imbunatateste procesele organice, circulatia sanguina si metabolismul.

Oxigenul activ stabilizat este totodata recomandat bolnavilor de cancer care fac radioterapie, deoarece asigura corpului protectia necesara fata de efectele secundare ale radiatiilor.

Pentru persoanele sanatoase, oxigenul activ reduce efectele unui stres prelungit, imbunatateste toate procesele fiziologice si metabolice, sustine activitatea intelectuala intensa si prelungita, reincarca organismul cu energie, ne face mai activi atat fizic cat si psihic si ne ajuta in momentele de odihna la obtinerea unui somn adanc si profund regenerator.

Un flacon de OxyCrystal are 50 ml de solutie si costa 192.72 lei (cel mai mic pret de distributie). Un flacon contine:

- Solutie de apa saracita in deuteriu, structurata magnetic, imbogatita cu oxigen activ stabilizat ... 50 ml

Mod de administrare: 5-10 picaturi in pahar cu apa plata, de 3 ori pe zi.


buc.   produsul Oxy Crystal.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.