Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Power Mins - minerale si oligoelemente naturale

Power Mins
Pret: 54.58 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

In prezent, aproape toata lumea e constienta de importanta vitaminelor in alimentatie. Foarte putini stiu, insa, ca in lipsa sarurilor minerale, vitaminele nu isi pot exercita efectul benefic. In lipsa substantelor minerale, vitaminele nu mai pot fi asimilate.

Importanta mineralelor este subliniata si de faptul ca, cu toate ca organismul este capabil sa sintetizeze anumite vitamine, nu poate sa sintetize minerale, acestea trebuind asigurate prin aport alimentar. Daca substantele minerale lipsesc din alimentatie, pot aparea dereglari importante in organism. In astfel de situatii, precum si in cazul solicitarilor fizice deosebite, se impune un aport de substante minerale sub forma de suplimente naturiste.

Nevoile organismului sunt diferite pentru diferite minerale. Printre acestea se numara calciul, magneziu], fosforul, potasiul, precum si clorurile. Din altele, organismul utilizeaza zilnic doar cateva mili sau micrograme. Acestea sunt cunoscute in tratatele de specialitate ca oligoelemente si sunt la fel de importante pentru mentinerea sanatatii ca si celelalte minerale. Deci, lipsa sau prezenta intr-o cantitate insuficienta chiar si a unui singur oligoelement afecteaza negativ desfasurarea in conditii normale a actiunii celorlalte oligoelemente.

Asociatia guvernamentala Food and Drug Administration din SUA a stabilit, acum zeci de ani, necesarul zilnic recomandat pentru 6 elemente, si anume: calciul, iodul, fierul, magneziul, fosforul, zincul. Alaturi de acestea, pentru buna functionare a mecanismelor organismului, mai sunt necesare inca cel putin 12 elemente: clorul, cromul, cobaltul, cuprul, fluorul, manganul, molibdenul, potasiul, seleniul, sodiul, sulful si vanadiul, care se numesc elemente active. Incepand cu 1989, in SUA si seleniul este considerat element vital pentru organism .

Calciul si fosforul au implicatii profunde in mentinerea sanatatii oaselor si a danturii. In acelasi timp, calciul si magneziul au un rol important in functionarea aparatului cardiovascular. Calciul ajuta la absorbtia fierului si are rol in transmiterea impulsurilor nervoase. Magneziul este indispensabil sistemului nervos si musculaturii si are rol important in metabolismul glucozei. Cromul are rol important in metabolismul glucidic. Cobaltul, asemanator fierului, este de neinlocuit in procesul de formare a globulelor rosii. Fara cupru, fierul nu poate fi legat de hemoglobina. Iodul este necesar pentru functionarea glandei tiroide si a proceselor metabolice. Manganul sustine activitatea unor enzime gastrice si, de asemenea, are un rol important in eliminarea toxinelor. Molibdenul contribuie la metabolismul glucidic si lipidic si, in acelasi timp, este component al enzimei care asigura utilizarea fierului. Potasiul, in combinatie cu sodiul, participa la reglarea echilibrului hidroelectrolitic al organismului, normalizeaza ritmul cardiac si contribuie la eliminarea metabolitilor nefolositori. Seleniul, ca si vitamina E, este un antioxidant puternic, incetinind imbatranirea tesuturilor si avand rol in prevenirea formarii tumorilor. Zincul controleaza procesele metabolice din organism, activitatea enzimelor, mentine integritatea celulelor si este indispensabil pentru sinteza proteinelor si buna functionare a sistemului imunitar.Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Acnee
Activitate fizica (stimulare)
Adolescent 14-18 ani - prev.
Afect. cardiace (acord cardilog)
Alcoolism
Anemie
Anticoncept. (comb. ef. neg.)
Aritmie cardiaca
Astenie
Carcei
Cardiopatie ischemica
Crestere (stimulator)
Decalaj fus orar
Deficit Ca, Mg (asim., fixare)
Depresie
Dinti sanatosi
Eczeme
Enduranta (rezistenta la efort)
Febra musculara (prevenire)
Menopauza
Nervozitate
Osteoporoza
Persoana in varsta - preventiv
Picioare reci
Rahitism
Rau de mare, av., mas. (prev.)
Ritm card. (lipsa Ca, Mg, K)
Schizofrenie
Scrasnit din dinti
Spasmofilie
Varice
Varsat de vant


Observatie:

Nu se administreaza copiilor sub 6 ani.Un flacon de Power Mins are 100 de tablete si costa 54.58 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O tableta contine:

Calciu (din carapace de scoici si citrat)...........................250.00 mg
Magneziu (oxid si aspartat)..............................................150.00 mg
Potasiu (citrat si aspartat)................................................24.00 mg
Zinc (chelatat cu aminoacizi)...........................................7.50 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi)......................................4.00 mg
Fier (fumarat)...................................................................4.00 mg
Cupru (chelatat cu aminoacizi).........................................0.50 mg
Iod (din alge marine).........................................................50.00 mcg
Seleniu (metionins si selenat de sodiu)............................20.00 mcg
Crom (picolinat)................................................................50.00 mcg
Molibden (chelatat cu aminoacizi)....................................125.00 mcgMod de administrare: 2 - 4 tablete zilnic, sau dupa sfatul medicului.buc.   produsul Power Mins.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.