Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

ProSelenium - oligoelement vital pentru protectia organismului

Pro Selenium
Pret: 32.54 ron, TVA inclus

Continut: 60 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Seleniul are un rol important in mentinerea sanatatii si incetineste imbatranirea tesuturilor. Poate neutraliza efectul unor substante cancerigene. Este indispensabil pentru functionarea pancreasului si mentinerea elasticitatii tesuturilor. Consumul de seleniu se recomanda mai ales femeilor la menopauza, deoarece amelioreaza bufeurile si starea de indispozitie generala. Barbatii au insa si mai mare nevoie de seleniu, deoarece o buna parte din acesta se concentreaza in testicule si se elimina o data cu sperma. Seleniul si vitamina E actioneaza sinergie, contribuind la buna functionare a inimii si a sistemului imunitar.

Este din ce in ce mai cunoscut faptul ca anumite minerale si oligoelemente sunt indispensabile organismului uman. Printre aceste oligoelemente esentiale seleniul joaca un rol vital in numeroase procese metabolice. Acesta este un microelement care ajunge in organismul nostru din diverse alimente: poate fi intalnit in paine, cereale, legumele cu pastai, rosii si carne (mai ales in ton). Seleniul a inceput sa fie studiat de oamenii de stiinta doar in ultimii ani. Cercetarile au demonstrat ca seleniul face parte dintre substantele antioxidante cu un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii.

Seleniul incetineste imbatranirea si degenerarea tesuturilor. Neutralizeaza efectul unor substante cancerigene, protejand astfel organismul de bolile maligne. Este util pentru mentinerea functiei de secretie a pancreasului si a elasticitatii tesuturilor. Seleniul influenteaza benefic functionarea glandei tiroide.

Absenta sa se manifesta prin pierderea capacitatii de aparare a organismului.

Solul Noii Zeelande este sarac in seleniu si de aceea vitele din zona sufera de insuficienta cardiaca si musculara. Necesarul de seleniu al populatiei autohtone se asigura prin importul de grau din Australia. Tot lipsa de seleniu provoaca si miocardiopatii. Acestea au o incidenta crescuta in regiunea Keshan din China, de unde provine si denumirea de boala Keshan.

Situatia este oarecum asemanatoare pe terenurile din Europa care contin cantitati destul de reduse de seleniu. De exemplu, s-a constatat ca atunci cand Anglia a redus importul graului din America, s-au inmultit bolile care se datorau deficitului de seleniu.

Consumul optim de seleniu este de 50-100 mcg zilnic, iar peste 200 mcg se poate consuma doar cu recomandarea medicului.

Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Alopecie
Antioxidant
Aparat digestiv
Bufeuri
Cancer de piele
Cancer la prostata
Chelie (preventiv)
Diabet (reglare glicemie)
Insuficienta cardiaca
Intoxicatie cu gaze esap. si fum
Intoxicatie cu plumb
Imbatranire tesuturi (intarz.)
Incaruntirea parului
Matreata (prevenire, tratare)
Menopauza
Par sanatos (intretinere)
Persoana in varsta - preventiv


Atentie!

  • Efectul este potentat prin asociere cu Vitamina E.
  • Doza maxim admisa este de 4 tablete/zi. Depasirea dozei maxime se admite cu recomandarea medicului.


Un flacon de Pro Selenium are 60 de tablete si costa 32.54 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus).
O tableta contine:

Seleniu (din seleniu-metionina si selenat de sodiu)............50 mcgMod de administrare: 2 tablete zilnic sau dupa sfatul mediculuibuc.   produsul Pro Selenium.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.