Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Garlic Caps - antibiotic natural si sustinator cardio-vascular de la Calivita

Garlic Caps
Pret: 42.91 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508


Categoria principala
(d.p.d.v. al compozitiei): Produse pe baza de extracte din plante.

Prezentarea in detaliu a produsului...

Usturoiul, planta condimentara cunoscuta de sute de ani, are o multime de efecte benefice asupra organismului uman. Pe langa rolul deosebit pe care il are in buna functionare a sistemului cardiovascular, usturoiul poseda si un puternic efect antibiotic, contribuie la procesul digestiv si ofera protectie impotriva agentilor cancerigeni.

Contine peste 200 de substante biologic-active: vitamine, minerale, enzime, aminoacizi. Din punct de vedere biochimic, foarte activi sunt cei 70 de compusi ce au in structura lor sulf. Principalul component activ al acestei plante este alicina, o substanta cu un efect puternic antibiotic. Acest compus rezulta in urma actiunii enzimei alinaza asupra alinei din compozitia usturoiului.

Marturii vechi atesta proprietatile benefice ale usturoiului. De exemplu, constructorii piramidelor din Egiptul antic consumau usturoi, ridichi si ceapa pentru prevenirea bolilor contagioase. De asemenea, legiunile romane foloseau cantitati insemnate de usturoi in alimentatie. Inca din antichitate, usturoiul era recomandat pentru capacitatea de tratare a peste 60 de boli. Medicina populara utilizeaza usturoiul in cazurile de hipertensiune arteriala, obezitate si imbatranire. Efectele asupra aparatului cardiovascular constau in combaterea tahicardiei si a spasmelor arterelor coronare, imbunatatind astfel irigarea muschiului cardiac. Din studiile publicate in revista de specialitate a cardiologilor americani, American Heart Journal, aflam ca extractul din usturoi previne si formarea cheagurilor in arterele coronare.

Cercetarile au demonstrat ca utilizarea regulata a usturoiului in alimentatie constituie una din cele mai eficiente metode de prevenire si tratare a aterosclerozei. Reduce nivelul sanguin al colesterolului "rau" si creste nivelul colesterolului "bun" , reducand astfel posibilitatea formarii ateroamelor. De asemenea, au fost demonstrate si efectele vasodilatatoare si hipotensoare ale usturoiului (prin metilaliltrisulfid). Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifesta mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Din aceasta cauza, poate ameliora anumite tipuri de dureri de cap, precum si claudicatia intermitenta. Deoarece dilata venele membrelor inferioare, poate fi de mare ajutor persoanelor in varsta. Avand acelasi efect si asupra vaselor sanguine ale intestinelor, usturoiul poate fi folosit cu succes si de cei care sufera de balonari din cauza aterosclerozei. Are efecte benefice in cazul unor infectii ale tractului gastro-intestinal (diaree, colite). Usturoiul este un excelent detoxifiant, sudorific, tonic , expectorant si antispastic. Accelereaza epitelizarea si vindecarea ranilor. Datorita efectului antibiotic, este indicat in gripa, traheobronsite, bronsite etc.

Efectul antimicrobian al usturoiului este cunoscut inca din Evul Mediu, cand preotii francezi l-au utilizat pentru impiedicarea raspandirii ciumei. Astazi, se stie ca usturoiul actioneaza impotriva unor microorganisme cum ar fi: Stafilococul, E. coli, Pseudomonas, Proteus. De asemenea, usturoiul are efect antiparazitar, antiherpetic, antifungic si antihelmintic. Este foarte de eficient impotriva Enterobius vermicularis. Cele mai recente cercetari au confirmat si efectul anticancerigen al usturoiului, in Journal of the National Cancer Institute, revista americana de specialitate, au aparut studii care demonstreaza efectul anticarcinogen al usturoiului. Consumatorii de usturoi si ceapa (si alte plante din familia Allium) prezinta un risc scazut de dezvoltare a cancerului gastric. Intr-o alta revista de specialitate, Carcinogenesis, diverse articole mentioneaza efectul benefic al usturoiului si al cepei impotriva cancerului de piele sau de colon.

Preparatele naturiste actuale pastreaza efectul curativ al usturoiului (cunoscut de mult timp in medicina populara), indepartand insa neplacerile cauzate de mirosul caracteristic, precum si arsurile gastrice provocate de consumul plantei crude.

O alta planta inclusa in produsul Garlic Caps, patrunjelul este cunoscut pentru efectul sau diuretic. Pentru aceasta, medicina populara il utilizeaza sub forma de ceai pentru stimularea functiilor care tin de aparatul renal, eliminarea calculilor de la nivelul rinichilor, tratarea cistitelor. De asemenea, imbunatateste digestia, creste pofta de mancare si combate durerile gastrice. Se mai foloseste ca antispastic si calmant al tusei. Consumul patrunjelului contribuie cu succes la oprirea formarii si la eliminarea calculilor urinari si biliari.




Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Afectiuni cardiovasculare
Amigdalita
Antibacterian
Antibiotic (efect)
Antipiretic
Antiseptic intestinal
Antiseptic pulmonar
Antispastic
Aparat cardiovascular
Aparat respirator
Apetit (crestere)
Ateroscleroza
Bronsita
Candidoza
Circulatie sanguina (imbunatatire)
Calculi biliari
Calculi renali
Cistita
Colesterol (scadere)
Colica biliara
Colica renala
Dermatite, dermatoze
Detoxifiere
Diuretic in af. renale/prostata
Dureri de gat
Emfizem pulmonar
Expectorant
Faringita
Febra
Furunculoza
Giardia
Glaucom
Gripa, guturai, raceala, viroze
Hipertensiune arteriala
Infarct miocardic (prevenire)
Infectii urinare
Laringita
Parazitoza intestinala
Parodontoza
Persoane in varsta - preventiv
Raguseala
Sinuzita
Trombofeblita
Tuberculoza
Tuse
Vaginita
Zona Zoster



Atentie !

  • Preparatele cu usturoi se vor consuma intotdeauna cu multe lichide sau fructe.
  • Persoanele cu tulburari de coagulare si femeile gravide trebuie sa consulte medicul curant inainte de administrare, deoarece acest produs favorizeaza sangerarile.
  • Unele persoane sunt alergice la usturoi si de aceea consumul de preparate pe baza de usturoi sau simpla atingere a acestei plante poate provoca dermatita alergica.
  • Mamele care alapteaza vor evita si ele consumul de extract de usturoi datorita diareei pe care o pot provoca sugarilor.
  • Deoarece favorizeaza sangerarile, produsele cu continut de patrunjel nu se recomanda femeilor gravide. In caz de nefrita acuta si cronica, nu se recomanda, datorita proprietatilor sale diuretice.



Un flacon de Garlic Caps are 100 de capsule si costa 42.91 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O capsula contine:

- Extract inodor de usturoi (Allium sativum............................350 mg
- Extract de patrunjel (Petroselium crispus...........................250 mg


Mod de administrare: 2 - 4 capsule zilnic sau dupa sfatul medicului.


buc.   produsul Garlic Caps.





Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.