Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Vital Man - stimulator psiho-fizic si sexual pentru barbati

Vital Man
Pret: 60.39 ron, TVA inclus

Continut: 60 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Categoria principala (d.p.d.v. al compozitiei): Produse pe baza de extracte din plante.

Prezentarea in detaliu a produsului...

Suprasolicitarea si stresul cotidian, atitudinea fata de evenimente si starea de tensiune permanenta ne conditioneaza vitalitatatea, dorinta si activitatea sexuala in viata de zi cu zi. In acceptiunea dr. Christiane Northrup, lipsa unei "aport corespunzator de energie si informatie" pentru mintea si corpul nostru ingreuneaza realizarea armoniei dintre trup si suflet. Astfel, starea noastra de sanatate fizica si psihica sufera diferite dezechilibre, fapt care ne influenteaza negativ viata sexuala. "Aportul complet de vitalitate" este asadar conditionat de interactiunea dintre "alimentatia fizica", "alimentatia energetica" si "alimentatia spirituala".

"Alimentatia fizica" reprezinta aportul zilnic de nutrienti necesar organismului pentru dezvoltare si intretinere. "Alimentatia energetica" se defineste prin relatia mediu-om, precum si prin interactiunile cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra. "Alimentatia spirituala" este asigurata de evenimentele culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam in viata, precum si de latura sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale.

Pentru remedierea problemelor cu implicatii la nivel fizic-sexual specifice barbatilor, se recomanda utilizarea anumitor plante ale caror efecte benefice se manifesta plenar, atat la nivel fizic dar si in relatie cu latura energetica si spirituala a existentei barbatului. Un astfel de produs este Vital Man. El actioneaza la nivelul "alimentatiei fizice", dar intervine in corectarea dezechilibrelor dintre toate cele trei tipuri de alimentatie - fizica, energetica si spirituala - aflate intr-o stranda legatura.

Pe baza cunostintelor actuale in domeniu, compozitia produsului Vital Man cuprinde extracte naturale din plante care induc confortul fizic si psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala la barbati. Numeroasele substante active ale produsului Vital Man actioneaza la nivel celular. Un rol deosebit revine fitosterolilor din compozitie.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Intervine eficent in prevenirea starilor de oboseala cronica la ambele sexe.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) actioneaza favorabil asupra starii fizice a organismului si asupra activitatii sistemului nervos central.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antipiretic, antiinflamator si antiseptic.

Ginsengul siberian (Eleuterococcus Senticosus) are efecte benefice cu precadere asupra organismului masculin, imbunatatind capacitatea de adaptare (prin calitatile sale deosebite ca planta adaptogena). Imbunatateste starea generala avand actiune revigoranta si antistres. Acest component creste si performantele sportive (fizice) si sexuale ale barbatilor.

Urzica (Urtica Dioica) accelereaza metabolismul, are efect slab diuretic, astfel incat se recomanda a fi utilizata in cazul adenoamelor de prostata si problemelor reno-urinare.

Liriozma (Liriosma Ovata) are in compozitie beta-sitosteron, care creste libidoul.

Yohimbele (Pausinystalia Yohimba) amelioreaza activitatea organelor sexuale, a creierului si a inimii, cresc forta si nivelul energetic al organismului. Utilizarea acestei plante castiga teren si in randul sportivilor de performanta.

Guarana (Paullinia cupana) este una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay. Datorita continutului crescut intr-o substanta similara cofeinei, guarana se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos, scade oboseala, intarzie somnul, imbunatateste reflexele conditionate, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame, creste rezistenta in activitati suprasolicitante.
Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Adenom de prostata
Adult (18-50 ani) - preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in af. renale/ prostata
Hormoni (reglare)
Impotenta, probleme de erectie
Infectii urinare
Prostatita
Sterilitate (tratament)
Stres
Un flacon de Vital Man are 60 de tablete si costa 60.39 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus).
O tableta contine:


- Ginseng siberian.........................................100.00 mg
- Liriozoma......................................................100.00 mg
- Damiana.........................................................50.00 mg
- Yohimbina......................................................50.00 mg
- Urzica..............................................................50.00 mg
- Extract de Guarana.....................................100.00 mg
- Boabe de Catuaba.......................................25.00 mg
- Radacina de Sarsaparilla..........................50 mg


Mod de dministrare: 1-2 tablete zilnic, inainte de masa (dimineata/ pranz ori dimineata/ seara) sau dupa recomandari.


buc.   produsul Vital Man.

Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.