Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Suplimente cu vitamine | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Vital Woman - reglator psiho-fizic si sexual pentru femei

Vital Woman
Pret: 80.45 ron, TVA inclus

Continut: 60 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Categoria principala (d.p.d.v. al compozitiei): Produse pe baza de extracte din plante.

Prezentarea in detaliu a produsului...

Perpetuarea speciei a fost dorinta oamenilor de cand lumea. Viata sexuala este intr-o stransa interdependenta cu activitatea de zi cu zi, fiind influentata si influentand la randul ei dispozitia, starea generala, performanta, rabdarea, toleranta, simpatiile sau antipatiile. Faptul ca jumatate dintre femei manifesta sindrom de frigiditate constituie o situatie cu implicatii cat se poate de serioase in viata de zi cu zi, acest fenomen afectand armonia interioara si exterioara a fiintei si diminuand placerea de a trai si relationa.

Suprasolicitarea si stresul cotidian al existentei noastre declanseaza de multe ori tensiuni permanente (pe care, uneori, nici nu le mai constientizam), indispozitii, diminuarea vitalitatii, a dorintei si activitatii sexuale. In acceptiunea dr. Christiane Northrup aceste simptome rezulta din lipsa unei "aport energo-informational complet", necesar pentru realizarea armoniei dintre trup si suflet. "Aportul complet" este conditionat de interactiunea dintre "alimentatia fizica", "alimentatia energetica" si "alimentatia spirituala".

"Alimentatia fizica" reprezinta aportul zilnic de nutrienti necesar fiecarui organism pentru dezvoltare armonioasa si intretinere. "Alimentatia energetica" se defineste prin relatia mediu-om, precum si prin interactiunile cu cercul de prieteni si cunostinte din viata noastra. "Alimentatia spirituala" este asigurata de evenimentele culturale la care participam, de obiectivele pe care ni le fixam in viata, precum si de latura sentimentala care se implineste prin relatiile sexuale. Pentru remedierea carentelor energetice si spirituale se pot utiliza anumite plante ale caror efecte benefice se manifesta la nivel fizic, mental si emotional, astfel de remedii fiind descrise in mai multe randuri si de catre literatura stiintifica de specialitate. Un produs care prezinta toate aceste caracteristici este Vital Woman.

Prin actiunea sa la nivelul alimentatiei fizice, produsul Vital Woman intervine in restabilirea echilibrului dintre toate cele trei tipuri de alimentatii, contribuind la o mai buna manifestare plenara a femeii fata de ea si fata de tot ce o inconjoara. In compozitia produsului Vital Woman se regasesc extracte naturale din plante care induc confortul fizic si psihic, stimuleaza echilibrul emotional, maresc performanta fizica si intelectuala, imbunatatesc activitatea sexuala la femei.

Catuaba (Juniperus Brasiliensis) imbunatateste conditia fizica si stimuleaza sistemul nervos.

Sarsaparilla (Smilax Officinalis) are efect antiinflamator, antiseptic si antipiretic.

Damiana (Turnera Diffusa), prin continutul sau bogat in beta-sitosterina, intervine favorabil in prevenirea starilor depresive, asigura confort psihic, este usor afrodisiac si diuretic. Previne starile de oboseala cronica la ambele sexe.

Suma (Pfaffia Paniculata) actioneaza benefic in organismul feminin prin cresterea energiei, capacitatii de rezistenta si apetitului sexual.

Serona (Sereona repens) - prin compozitia bogata in substante active precum glicozizi sitosteroli, flavonoizi si acizi, stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului.

Maca (Lepidium meyenii) accentueaza libidoul si instinctele sexuale si poate avea efecte pozitive in infertilitate.

Unicornul (Aletris Farinosa) contine saponina cu efect estrogen, precum si o substanta care intareste uterul, influentand favorabil starea psihica a femeilor in diverse perioade hormonale.

Guarana (Paullinia cupana) este o substanta similara cofeinei, care se mai numeste si "cola braziliana". Contine de 2-3 ori mai multa pseudo-cofeina decat continutul in cofeina al cafelei sau ceaiului, avand efecte fiziologice similare (datorita substantelor teina si teobromina), fara insa a prezenta efectele secundare ale cofeinei. Stimuleaza sistemul nervos, scade oboseala, intarzie somnul, creste ritmul metabolismului, scade senzatia de foame, creste rezistenta in activitati suprasolicitante, imbunatateste reflexele conditionate.
Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Adult (18-50 ani) - preventiv
Apetit sexual (crestere)
Depresie
Diuretic in af. renale
Fertilitate
Frigiditate
Hormoni (reglare)
Infectii urinare
Menopauza
Menstruatii neregulate
Stres
Vaginita distrofica
Un flacon de Vital Woman are 60 de tablete si costa 80.45 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O tableta contine:


- Damiana......................................................100.00 mg
- Suma............................................................100.00 mg
- Radacina de Maca.....................................100.00 mg
- Boabe de Serona.........................................50.00 mg
- Racadina de Unicorn..................................25.00 mg
- Extract de Guarana....................................100.00 mg
- Boabe de Catuaba......................................25.00 mg
- Radacina de Sarsaparilla..........................50.00 mg


Mod de inistrare: 1-2 tablete zilnic, inainte de masa (dimineata/ pranz ori dimineata/ seara) sau dupa recomandari.


buc.   produsul Vital Woman.

Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.