Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Vitamine naturale | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Infant Formula - supliment multivitaminic 100% natural pentru sugari

Infant Formula
Pret: 53.53 ron, TVA inclus

Continut: 60 ml

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Una din perioadele de importanta foarte mare din viata unui copil este cea de sugar. Daca in aceasta perioada copilul este hranit corespunzator, copilul de mai tarziu va creste mai sanatos, va invata mai usor si mai bine iar starea generala a lui va fi mai buna decat a altor copii.

Este posibil ca mamelor le este greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece, uneori, preparatele destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este destul de scazut. Totodata, este posibil ca si alimentatia mamei sa nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine. De asemenea, dupa cum se stie, exista o multitudine de factori externi, care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru copilul sugar: poluarea aerului, lumina artificiala, radioactivitatea, radiatiile (datorate televizoarelor, etc.), medicamentele, stresul.

Polivitaminele obtinute din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor in alimentatia sugarilor.

Iata in continuare detalii privind natura si compozitia acestor suplimente naturale: vitamina A se obtine din uleiul de peste, vitamina E - din uleiul de plante, iar vitaminele B si C - foarte importante pentru dezvoltarea sugarului - au, in aceeasi masura, provenienta naturala. Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust placut, forma de prezentare care contribuie la evitarea dificultatilor care pot sa apara in momentul administrarii lor.Afectiuni si simptome in care actioneaza:

Vitaminizare sugari
Vitaminizare copii nascuti prematurObservatie:

Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor, de aceea, este recomandat ca atunci cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta sa fie administrata separat.Un flacon de Infant Formula contine 60 ml de lichid multivitaminic pentru sugari, la pretul de 53.53 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O doza de 1 ml contine:

Vitamina A....................................400.00 mcg
Vitamina E.....................................4.00 UI
Vitamina B....................................0.50 mg
Vitamina B2..................................10.60 mg
Vitamina B3..................................8.00 mg
Vitamina B6..................................0.40 mg
Vitamina B12................................0.50 mcg
Vitamina C....................................35.00 mg
Acid Pantotenic............................ 3.00 mgbuc.   produsul Infant Formula.


Mod de administrare: 1 ml zilnic, in timpul meselor.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.