Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Vitamine naturale | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

Lion Kids + vitamina D - vitamine si minerale naturale pentru copii

Lion Kids + D
Pret: 44.08 ron, TVA inclus

Continut: 90 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Alimentatia necorespunzatoare a copiilor nostri, oferta fast-food, cola, chipsurile, ciocolata si alte dulciuri consumate in cantitati prea mari scad zi de zi sansa dezvoltarii sanatoase a oaselor si danturii copiilor. Cariile dentare si degradarea smaltului dentar sunt atat de frecvente incat e o minune cand stomatologii intalnesc un tanar de 18 ani cu dantura sanatoasa.

Din toate aceste motive, in zilele noastre este vital sa oferim copiilor nostri cele mai moderne multivitamine-suplimente-naturalecu continut de vitamina D. Vitaminele sunt compusi chimici organici indispensabili vietii, pe care organismul nostru nu este capabil sa le sintetizeze sau le sintetizeaza intr-o cantitate insuficienta. In absenta unor vitamine organismul tanar nu se mai dezvolta, dar carenta fiecarei vitamine in parte are simptomele proprii, tipice.

Pentru dezvoltarea fizica si psihica optima a copiilor nostri, trebuie sa ne ingrijim de asigurarea zilnica a cantitatii si calitatii adecvate de vitamine. A fi foarte simplu daca am putea realiza acest lucru doar prin consumul fructelor proaspete, al legumelor, mancarurilor din legume, dar, din pacate, greseste cine isi inchipuie ca ajung una sau doua mere puse langa sandwichul copilului.

In ultimul deceniu, necesarul de vitamine si minerale al organismului a crescut semnificativ pentru a compensa efectele nocive ale mediului inconjurator care, de asemenea, s-au inmultit. Sa ne gandim numai ce mult s-a schimbat in ultimii ani oferta supermarketurilor! Alimentele apetisante, estetice, contin insa coloranti artificiali; la fel, apa este mai poluata si, odata cu intensificarea circulatiei rutiere, creste proportional si poluarea aerului. Nu-i de mirare ca numarul bolnavilor cu alergii creste continuu. Si exista o schimbare chiar mai semnificativa: cresterea solicitarii la stres a copiilor nostri, ceea ce nu este de mirare, deoarece la scoala cerintele si dobandirea de cunostinte noi sunt in continua crestere. Dorinta de a obtine rezultate cat mai bune si de a fi apreciati exercita o presiune continua asupra copiilor nostri. Din pacate, paralel cu cresterea necesarului de vitamine, scade cantitatea acestora din alimente, fiind chiar mai redusa decat cu cateva decenii in urma.

Deci este important sa sustinem in permanenta functionarea organismului cu ajutorul unui produs cu o compozitie moderna si de calitate. Acest lucru este valabil mai ales in cazul copiilor, care sunt intr-o crestere  si dezvoltare continua.

Tocmai de aceea, pentru ei este indicat produsul cel mai modern, cu continut de vitamina D, Lion Kids + vitamin D, deoarece vitamina D regleaza cantitatea de calciu si fosfor din sange si asigura prezenta in permanenta a unei cantitati suficiente de substante care intra in alcatuirea oaselor. Absenta vitaminei D duce la rahitism, ale carui principale simptome sunt anomalii ale danturii, deformarea accentuata si dureroasa a oaselor, incetinirea cresterii. Copiii nostri se afla permanent in miscare si crestere, de aceea trebuie sa se acorde o atentie deosebita dezvoltarii sanatoase a oaselor, care fundamenteaza starea aparatului locomotor din perioada de adult. Copilul puternic, sanatos din punct de vedere fizic si psihic are un randament mai mare la scoala si exista mult mai multe sanse sa se integreze in lumea adulta dominata de spiritul competitiv.

Sa le oferim copiilor nostri pe tot parcursul anului multivitamine-suplimente-naturalele moderne cu continut de vitamina D, pentru a fi siguri ca am creat baza dezvoltarii fizice si psihice optime.Afectiuni si simptome in care actioneaza:

Anemie
Apetit (crestere) - anorexie
Carcei (mioclonii, spasme musculare prin deficit de Ca, Mg)
Copii 1-14 ani - dezv. armonioasa
Crestere rez. musculara copii
Crestere - stimulare
Deficit Ca si Mg (asimilare, fixare)
Imunitate scazutaAtentie!

Nu se recomanda sa se administreze copiilor in lunile mai, iunie, iulie, august.
Fixeaza Calciul si se recomanda in carentele de minerale.Un flacon de Lion Kids Punch + Vitamin D are 90 de tablete si costa 44.08 RON (cel mai mic pret de disributie, TVA inclus). O tableta contine:


Vitamina A....................................0,90 mg (1500 UI)
Vitamina E.....................................7 mg (7 UI)
Vitamina C....................................35,0 mg
Vitamina B1..................................0.5 mg
Vitamina B2..................................0.6 mg
Vitamina B6..................................0.7 mg
Vitamina B12................................1,0 mcg
Vitamina D....................................5,0 mcg (200 UI)
Niacinamida..................................7,0 mg
Acid pantotenic............................3,0 mg
Acid folic......................................100,0 mcg
Biotina...........................................35,0 mcg
Inozitol..........................................1,6 mg
Calciu............................................10,0 mg
Fosfor...........................................10,0 mg
Iod.................................................10,0 mcg
Fier...............................................3,0 mg
Magneziu......................................5,0 mg
Cupru chelatat..............................70,0 mcg
Zinc chelatat.................................2,0 mg
Mangan chelatat...........................0,1 mg
Complex de potasiu......................2,0 mg
Seleniu..........................................10,0 mcg
Crom.............................................5,0 mcg
Calorii...........................................14,8 kj
Grasimi.........................................< 1,0 g
Carbohidrati.................................. < 1,0 gMod de administrare: 1-3 tablete pe zi.buc.   produsul Lion Kids Punch + Vitamin D.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.