Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Vitamine naturale | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

New Life Multivitamin - multi vitamine si minerale pentru perioada sarcinii

New Life Multivitamin
Pret: 69.27 ron, TVA inclus

Continut: 120 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Exista, in viata femeilor, etape cand necesarul de substante nutritive este mai mare decat in mod obisnuit. De exemplu, gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de cantitati mai mari de vitamine si minerale. O supliementare optima cu vitamine si minerale este indispensabila pentru mentinerea sanatatii gravidei si pentru dezvoltarea normala a fatului.

Gravidele si mamele care alapteaza au nevoie de o alimentatie cu o compozitie speciala. Necesarul de fier in perioada graviditatii este dublu fata de cel normal. Pentru a acoperi acest necesar, femeia gravida ar trebui sa consume alimente cu o valoare energetica de 5.000-7.000 calorii/zi, ceea ce ar depasi cu mult necesarul de hrana zilnic, acest lucru fiind practic imposibil. De aceea, la gravide, de cele mai multe ori aportul de fier este insuficient si duce la aparitia anemiei feriprive care poate afecta fatul.

Cercetari recente au arata ca anemia instalata sub varsta de un an influenteaza negativ dezvoltarea fizica, psihica si performantele intelectuale ale copilului, greu recuperabile prin administrarea ulterioara a fierului. De asemena, gravidele au nevoie si de cantitati mari de calciu, deosebit de necesar pentru o dezvoltarea normala a viitorului copil. Daca gravida nu consuma caantitati suficiente de calciu, atunci fatul isi va asigura necesarul prin peluarea acestuia din organismul mamei. Apare astfel riscul osteoporozei materne.

Organismul gravidei trebuie sa beneficieze si de un aport vitaminic corespunzator, care sa asigure o dezvoltarea optima a fatului. Dintre vitamine, un loc aparte il ocupa acidul folic, una dintre vitaminele hidrosolubile ale complexului B, care contribuie substantial la formarea placentei si la dezvoltarea zigotului. Acidul folic previne aparitia unor malformatii congenitale (spina bifida). Este indispensabil pentru sinteza acizilor nucleici (ADN si ARN) si stimuleaza secretia de lapte matern.

Preparatele moderne contin atat vitaminele A, B, C, D si E, precum si substante minerale. O mare importanta o are si aportul suficient de vitamina C, aceasta fiind indispensabila bunei functionari a sistemului imunitar, pentru formarea oaselor, cartilagiilor si a colagenului, pentru procesele enzimatice.Afectiuni si simptome in care actioneaza:

Alaptare (stimulare)
Avort spontan (prevenire)
Fertilitate
Gravide (optimizarea perioadei de graviditate)
Secretie lactica (stimulare)
Schizofrenie
Sterilitate (tratament)Atentie!

  • In cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente, gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului curant inainte de a incepe consumul preparatului.
  • In caz de graviditate anteprogramata se recomanda consumul multivitamine-suplimente-naturalelor cu doua luni inainte de fecundatie, acest lucru avand un rol important in prevenirea eventualelor perturbari ce pot interveni in dezvoltarea fatului.


Un flacon de New Life Multivitamin contine 120 de capsule si costa 69.27 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O capsula contine:

Beta-caroten...........................................................2.50 mg
Vitamina E...............................................................7.50 mg
Vitamina B1.............................................................0.80 mg
Vitamina B2.............................................................1.00 mg
Niacinamida (Vitamina B3)......................................9.00 mg
Acid folic (Vitamina B4)..........................................200.00 mcg
Acid pantotenic (Vitamina B5)................................4.00 mg
Vitamina B6.............................................................1.00 mg
Biotina (Vitamina B7)...............................................60.00 mcg
Colina (Vitamina B8)................................................10.00 mg
Inositol (Vitamina B9)..............................................10.00 mg
PABA (Vitamina B10)..............................................1.00 mg
Vitamina B12...........................................................1.00 mcg
Vitamina C...............................................................60.00 mg
Calciu......................................................................325.00 mg
Magneziu.................................................................112.50 mg
Potasiu....................................................................5.00 mg
Zinc.........................................................................8.00 mg
Mangan...................................................................1.00 mg
Fier..........................................................................4.00 mg
Cupru......................................................................1.00 mg
Iod...........................................................................75.00 mcg
Crom........................................................................25.00 mcgMod de administrare: 2x2 capsule zilnic, in timpul meselor (la micul dejun si seara) sau dupa sfatul medicului.buc.   produsul New Life Multivitamin.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.