Vitamine | Minerale | Aminoacizi | Enzime si flora intestinala | Plante medicinale si peste | Cosmetica naturala | Biorezonanta
Vitamine naturale | Suplimente cu minerale | Produse cu aminoacizi | Produse naturiste pentru digestie | Extracte naturale din plante si peste | Cosmetice naturale | Electronice Calivita
Calivita, California Fitness Terapii alternative, tratament naturist

SuperMega 50 - complex natural de multivitamine, aminoacizi si minerale

SuperMega 50
Pret: 158.69 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
Comanda telefonica:   0731.027.508

Vitaminele si mineralele sunt substante indispensabile vietii, pe care insa organismul nu le sintetizeaza deloc sau intr-o cantitate prea mica. Factorii nocivi din mediul inconjurator (poluarea aerului si a apei, zgomotul, etc), stresul cauzat de ritmul alert al vietii cotidiene, consumul de alcool si cafea, fumatul, aditivii din alimente, anticonceptionalele, etc. determina cresterea necesarului vitaminic si mineralizant al organismului, in cadrul numeroaselor procese fiziologice din organism.

Vitaminele si mineralele actioneaza sinergic. Cercetarile au demonstrat ca raportul dintre vitaminele care acced in organism este deosebit de important, de aceea se recomanda utilizarea in acest sens a unor produse complexe. Pentru functionarea sanatoasa a organismului este totodata nevoie de minerale si oligoelemente care sa stimuleze utilizarea corespunzatoare a vitaminelor si sa contribuie totodata la alimentarea corespunzatoare a diferitelor structuri anatomo-fiziologice din organism cu toate elemntele necesare unei bune functionari. Totusi, organismul nostru nu este capabil sa-si sintetizeze singur necesarul de vitamine si minerale, aportul suplimentar venind fie din alimentatie, fie din consumul unor preparate pe baza de multivitamine-suplimente-naturalesi minerale.

Vitaminele se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate. Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplimentelor naturale cu multivitamine-suplimente-naturaleeste extrem de benefic pentru buna functionare a organismului.

Un aport corespunzator de vitamine este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu numai sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale  intense.  Problemele cu care se confrunta omenii secolului 21 - poluarea aerului,  a apei, sonora, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele - sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Vitaminele nu sunt substante miraculoase, dar sunt indispensabile pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismului, pentru vitalitate si pentru mentinerea unei stari generale bune. Unele vitamine regleaza procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate in metabolismul celular si, in sfarsit, exista si vitamine care influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului.

Necesarul zilnic de vitamine creste o data cu cresterea intensitatii activitatii fizice (cand se mareste necesarul de proteine si glucide al organismului). Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, o cantitate mai mare dintr-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice moderne. Un astfel de produs este SuperMega 50 de la CaliVita.

Preparatul modern Super Mega 50 de la CaliVita include totodata in compozitia sa minerale dozate optim si introduse sub forma chelatata. Prezenta acestora favorizeaza absorbtia si utilizarea corespunzatoare a vitaminelor in organism si reciproc. Forma chelatata a fost introdusa in preparatele moderne deoarece s-a constatat ca organismul poate utiliza mineralele in cel mai eficient mod daca acestea sunt legate intre ele prin lanturi de aminoacizi, fapt care face ca digestia si absorbtia acestora sa se realizeze optim. Intr-o structura chelatata cu aminoacizi, mineralele se absorb de 3-10 ori mai bine decat in forma nechelatata.

Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor si mineralelor hidrosolubile. In asemenea produse, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror digestie si absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu-se astfel un nivel sanguin constant de vitamine si minerale. Substantele-suport fara absorbtie lenta duc la o asimilare rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor si materiilor reziduale in ficat. De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila, in concluzie, substantele lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange.

Exista si multivitamine-suplimente-naturale care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica. De asemenea, actioneaza benefic in starile depresive si ajuta la combaterea alcoolismului, accelerand si vindecarea ulcerelor.Afectiuni si simptome in care actioneaza:


Acnee
Activitate fizica (stimulare)
Adolescenti 14-18 ani - prev.
Adulti (18-50 ani) - preventiv
Alcoolism
Anemie
Atentie
Avitaminoze
Boala Vilebrand
Convalescenta
Copii 1-14 ani, dezv. armonioasa
Cresterea rezistentei musculare
Demineralizari
Dependenta de droguri
Hepatita
Malabsorbtie intestinala
Oboseala
Persoana in varsta - preventiv
Stres
Varsat de vant


Atentie!

  • Deoarece majoritatea acestor produse contin si vitaminele complexului B in doze destul de mari, nu este necesara asocierea lor cu alte vitamine B, cu exceptia situatiilor de stres puternic sau in cazul recomandarilor exprese.
  • Datorita continutului ridicat de vitamine din complexul B, consumul acestor preparate poate fi insotit de colorarea urinei, asociata cu miros specific.
  • Este inutila consumarea concomitenta a diferitelor produse multivitaminice.
  • Acidul glutaminic este un potential alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sistata administrarea preparatului.
.


Un flacon de Super Mega 50 are 90 de tablete si costa 158.69 RON (cel mai mic pret de distributie, TVA inclus). O tableta contine:


Vitamina A......................................................7500.00 UI
Vitamina D......................................................400.00 UI
Vitamina E.......................................................100.00 UI
Vitamina B1....................................................50.00 mg
Vitamina B2....................................................50.00 mg
Niacinamida (Vitamina B3)..............................50.00 mg
Acid folic (Vitamina B4)..................................200.00 mcg
Acid pantotenic (Vitamina B5)........................50.00 mg
Vitamina B6.....................................................50.00 mg
Biotina (Vitamina B7).......................................50.00 mcg
Colina (Vitamina B8)........................................50.00 mg
Inositol (Vitamina B9).......................................50.00 mg
PABA (Vitamina B10)......................................50.00 mg
Vitamina B12...................................................50.00 mcg
Macese...........................................................5.00 mg
Vitamina C.......................................................250.00 mg
Magneziu.........................................................25.00 mg
Iod...................................................................150.00 mcg
Rutina..............................................................25.00 mg
Vanadiu..........................................................1.50 mg
Complex de bioflavonoide..............................25.00 g
Complex hesperidinic.....................................5.00 mg
Betaina HCl.....................................................15.00 mg
L-glutationa.....................................................5.00 mg
L-cisteina........................................................25.00 mg
Calciu..............................................................50.00 mg
Potasiu............................................................10.00 mg
Zinc................................................................15.00 mg
Mangan...........................................................3.00 mg
Fier.................................................................9.00 mg
Cupru..............................................................500.00 mcg
Seleniu............................................................25.00 mcg
Crom...............................................................100.00 mcg
Molibden.........................................................250.00 mcg
Bor..................................................................1.00 mgMod de administrare: cate 1 tableta zilnic.buc.   produsul Super Mega 50.


Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA, distribuitor independent al produselor CaliVitaŽ International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVitaŽ International si entitatile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.